Pasirinkite patiekalo aštrumą patys!
Čili pipirai – jau daugiau nei 6 tūkstančiai metų kultivuojamas prieskonis, kuris senovėje buvo naudojamas ne tik maisto pagardinimui, tačiau buvo laikomas vienu iš pagrindinių elementų Ajurvedos medicinoje. Medicininiai tyrimai teigia, jog Čili pipiruose esanti medžiaga kapsicinas skatina endorfinų arba kitaip – laimės hormonų gamybą!
Mūsų restorane kiekvienas patiekalas gali būti gardinamas pagal tai, kokio aštrumo pageidaujate. Naudojame ne tik tradicines „Deggi mirch“ ar „Birds eye chili“ paprikas, tačiau ekstremaliems aštrumo pojūčiams galime pasiūlyti „Ghost pepper“, taip pat žinomą kaip „Bhut jolokia“, kuris 2007 m. buvo nominuotas kaip aštriausias pasaulyje čili pipiras!
Tad kviečiame pratęsti saulėtas nuotaikas, ypač darganoto rudens metu, pasitelkiant aštrių skonių magiją ir galimybe draugiškai dalintis patiekalais su Jums artimais žmonėmis.