Image Alt
Tinklaraštis
Tinklaraštis

Džiaugiamės ir didžiuojamės, jog išsilgusiems ryškių skonių magijos, galime pasiūlyti drauge nertis ne tik į spalvingą ir ryškią Indišką kelionę, tačiau kartu patirti ir išskirtinį Tailando skonių žongliravimą! Kviečiame visus leistis į neišpasakytų skonių kelionę su Blue lotus. Dėl rezervacijų / kitais klausimais kreipkitės: (8-626)27196 vadyba@bluelotus.lt https://www.bluelotus.lt/uzsakyti-staliuka/

Mielieji, norime pasidalinti ir kartu pasidžiaugti – Blue lotus 2022 metų Indų restoranas! „Blue lotus man yra sielos atgaiva ir priminimas apie tuos 16 su puse metų, kai gyvenau indų virtuvės pasauliniame centre, Didžiojoje Britanijoje“ – tokiais šiltai žodžiai dalinasi A. Užkalnis. Dėkojame Andriui ir Visiems esamies ir būsimies mūsų lotusiečiams, lai 2023 metai atneša magiškų skonių ir neišblėstančių akimirkų į

Sveiki, ir džiaugiuosi šventėmis kartu su jumis. Tegul jums metai būna linksmi, turtingi (kaip buvo ir šie) ir sveiki. Savo kūną gerbkite kaip šventyklą, rūpinkitės tuo, ką į save dedate, o kad jūs tai galėtumėt daryti, aš savąjį kūną naudosiu kaip lošimo namus ir degalinę prie kelio, kur priima visus ištisą parą. Atsakingiausias metų momentas - geriausiųjų 25 restoranų sąrašas, kur

Kviečiame atrasti naujus skonius, pasinaudodami specialiu Wolt pasiūlymu: Kepta tandyro krosnyje Vištiena „Dum Ka Murgh Hyderabadi“ ir Naan duonelė net su 20% nuolaida!! Hyderabadi - tai šiaurinis pietų Indijos miestas, pelnęs UNESCO kūrybinį gastranomijos vardą. Į skonių kelionę Jus įtrauks senosios tradicijos bei gaminimo procesai. Ypatingai žavi garinimo procesas, vadinamas "Dum" - kai žarijose smilkomi gvazdikėlių ir kardamono prieskoniai ir šie aromatai sumaišomi

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm