TINKLARAŠTIS

  • Tarptautinė Žemės diena

    Blue Lotus su meile ir pagarba Žemės dienos proga siūlo 15 proc. nuolaidą vegetariškam ir veganiškam meniu (užkandžiams ir pagrindiniams patiekalams)! Šefai iš Indijos su džiaugsmu pasirūpins, kad augalinis maistas nustebintų net daržovių kritikus ir patenkintų išrankiausius lūkesčius! Dovanojame nuolaidas iki Vėlykų, nes tikime, kad skoniai kvies sugrįžti ir išbandyti vis kažką naują. Kelionę galite [...]

  • Magiški prisilietimai Jūsų nuotaikai!

    Šefai žiemiškus šalčius veja iš kiemo su Tailando virtuvės patiekalu - Tom Yum! Tai - aitri ir rūgšti sriuba iš krevečių bei prieskoninių augalų sultinio, pagardinta kvapnia citrinžole, galangalo šaknimi, čili pipirais. Nuostabus kokosų pieno skonis su žaliosios citrinos gaiva skleidžiasi Tom Yum Kha sriuboje. Jūsų pasirinkimui pagrindinis ingredientas gali būti vištiena, krevetės, jūrų gėrybės [...]

  • Pristatome Jums indiškuosius tandyro paplotėlius – nanus

    Kiekvienas nanas, jums užsisakius, yra šviežiai iškepamas tradicinėje Indiškoje tandyro krosnyje. Blue Lotus siūlo iš viso 8 rūšių nanus, iš kūrių du - „Missi roti“ ir grikių miltų nanas yra be gliuteno! Užsukite išbandyti Indiškų skonių Vilniaus senamiesčio širdyje!

  • Mėnesio pasiūlymas!

    Nuspalvinkite darganotus vakarus Indiškų skonių jūra namuose! Užsisakydami per "Wolt" Vištienos Tikka Masala ir česnakinė naan duonelė Jums kainuos 13.48 eur! Pasiūlymas galioja 2024/02/08 - 2024/03/13.

  • Artėjančius Naujuosius Metus pasitikime naujais skonių deriniais!🥳

    Blue Lotus naujiena- Avienos "Chettinad"! Tai patiekalas įkūnijantis visas pietų Indijos, Četinado regionio kulinarines savybes - įvairių prieskonių mišinius ir jų gausą! Šiame patiekale švelniai aitrios garsyčių sėklos, susipina su lengvu cinamono salsvumu, o žemės riešutai ir kokosų pienas prisideda ne tik prie ypatingo skonio, bet ir prie nepriekaištingos patiekalo tekstūros! Kviečiame atrasti naujus skonius [...]

  • Pasirinkite patiekalo aštrumą patys!

    Čili pipirai - jau daugiau nei 6 tūkstančiai metų kultivuojamas prieskonis, kuris senovėje buvo naudojamas ne tik maisto pagardinimui, tačiau buvo laikomas vienu iš pagrindinių elementų Ajurvedos medicinoje. Medicininiai tyrimai teigia, jog Čili pipiruose esanti medžiaga kapsicinas skatina endorfinų arba kitaip – laimės hormonų gamybą! Mūsų restorane kiekvienas patiekalas gali būti gardinamas pagal tai, kokio [...]

  • Apie mus rašo harmoningo gyvenimo leidinys “Joga ir Ajurveda”!

    Kviečiame paskaityti apie mūsų restorane puoselėjamas Indiško maisto gaminimo tradicijas! Nuoroda į straipsnį: https://www.jogairajurveda.lt/naujiena/indiskos-virtuves-tradicijos?fbclid=IwAR204DPRZ6xZRIURYbLdV7viF44k-GbiypewyGf_svqznedD4mxjWYYTxnQ

  • Džiaugiamės itin gražia draugyste su žurnalu ” Joga ir Ajurveda”

    Išsiilgusiems harmoningo gyvenimo būdo, kviečiame užsukti ir kartu su garuojančiu puodeliu arbatos “masala chai” jaukiai skaitynėti leidinio skleidžiamas pozytivias, sąmoningas ir visiems aktualias gyvenimo temas!