Image Alt
Tinklaraštis
Tinklaraštis

Kviečiame atrasti naujus skonius, pasinaudodami specialiu Wolt pasiūlymu: Kepta tandyro krosnyje Vištiena „Dum Ka Murgh Hyderabadi“ ir Naan duonelė net su 20% nuolaida!! Hyderabadi - tai šiaurinis pietų Indijos miestas, pelnęs UNESCO kūrybinį gastranomijos vardą. Į skonių kelionę Jus įtrauks senosios tradicijos bei gaminimo procesai. Ypatingai žavi garinimo procesas, vadinamas "Dum" - kai žarijose smilkomi gvazdikėlių ir kardamono prieskoniai ir šie aromatai sumaišomi

Skonių kelionė į Tailandą su Wolt! Ar pasiruošę? Užsisakykite Blue Lotus klientų labai mėgiamą rinkinuką: Tom Yum Kha su karališkomis krevetėmis, traški antiena su medumi ir pipirais, ir kaip gi be mūsų nuostabios ir minkštos Naan duonelės! Pasiūlymo metu rinkinio kaina tik 19,55€! Mėgaukitės egzotiškais skoniais nepamirštant tailandietiško ritmo: https://open.spotify.com/playlist/4BwRzYBSb2zMy2VLq0ispJ Nuoroda į pasiūlymą: https://wolt.com/

Džiugių ir saulėtų skonių ant jūsų Vakarienės stalo! Mėgaukitės Blue Lotus maistu skaniai ir be rūpesčių! Atbudimo dienos proga startuojame su Pavasario naujienomis: - Aviena Rara Gosht maltos avienos, juodojo kardamono, cinamono, kumino ir imbiero troškinyje; - Pievagrybiai tirštame špinatų padaže; - Missi Roti - avinžirnių paplotėlis (be gliuteno, vegan) - Mango Phirni indiškas ryžių pudingas su kardamonais ir riešutais Skanaus!

Velykas pasitikite pailsėję ir geros nuotaikos, o šventinį meniu susidarykite iš mėgstamų restoranų pasiūlymų. Vilniaus restoranų šefai pasirūpins, kad jūsų stalui nieko netrūktų. Moderni virtuvė Šiais metais per Velykas nereikės sukti galvos dėl įmantrių receptų, jaudintis, ar pavyks šis naujas gurmaniškas patiekalas. Vilniaus restoranai padengs jūsų Velykų stalą per kelias minutes. Restoranas „Blue Lotus“ Pasiūlymai Velykoms Rinkinys Nr. 1 Užkandžiai Traškios krevetės sojų pipirų padaže Spring

Vis labiau populiarėja augalinė mityba: vieni propaguoja augalingą pirmadienį, kiti skatina jungtis prie veganiško sausio (veganuary). Nors reikia pabrėžti, kad veganiška ir augalinė mityba – ne tas pats. Veganiškasis būdas reiškia gyvulinės kilmės produktų atsisakymą ne tik maiste, bet ir gyvenime. Na o štai augalinė mityba tam pritaria, bet labiau koncentruojasi į sveiką, subalansuotą maistą. Tai reiškia, kad 90–100 proc.

Iki pandemijos maisto užsisakymas į namus man buvo lyg poilsis nuo nuolatinio „gyvenimo“ restoranuose. Labai mėgstu gerą šefų ir virtuvės darbą, kuriuo, kai tik būdavo proga, norėdavosi pasimėgauti po įtemptų darbų. Dabar viskas apsivertė – užsakymas į namus tapo didžiule švente, galimybe namuose įsirengti restoraną. Atsivėrė nauja galimybė lovoje mėgautis vėlyvaisiais savaitgalio pusryčiais. Nebūtinai savaitgalį, kartais net ir pirmadienį. Esu

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm