Indija ir Tailandas nuo seno garsėja savo ilgamete tradicija kurti kulinarijos meną. „Blue Lotus“ restoraną atidarėme būtent tam, kad bent dalelę šio meno atneštume į Vilnių. Mūsų klientai mėgsta derinti tailandietiškus ir indiškus patiekalus, o mes – išlaikyti aukščiausią jų kokybę bei autentiškumą.
Blue Lotus restoranas bene vienintelė vieta Vilniuje talpinanti po vienu stogu Tailando ir Indijos virtuves. Nors abiejų šalių patiekalai turi panašumo tuo, kad yra gaminami ar patiekiami įdomiuose padažuose, jie taip pat turi ir skirtumų. Indiškuose patiekaluose naudojama labai daug prieskonių, o tajų virtuvė išsiskiria kokosų pieno ir riešutų gausa. Apsilankykite ir patys paragaukite puikių patiekalų, kuriuos Jums paruoš trys kompetentingi bei puikiai savo įgūdžius ištobulinę virtuvės šefai iš Indijos ir Nepalo.