Restoranas atvyksta į namus – ką įsileisti ir ką valgyti?

Iki pandemijos maisto užsisakymas į namus man buvo lyg poilsis nuo nuolatinio „gyvenimo“ restoranuose. Labai mėgstu gerą šefų ir virtuvės darbą, kuriuo, kai tik būdavo proga, norėdavosi pasimėgauti po įtemptų darbų. Dabar viskas apsivertė – užsakymas į namus tapo didžiule švente, galimybe namuose įsirengti restoraną. Atsivėrė nauja galimybė lovoje mėgautis vėlyvaisiais savaitgalio pusryčiais. Nebūtinai savaitgalį, kartais net ir pirmadienį. Esu sena „WOLT“ gerbėja, valgymo vietų lyderiai išlieka tie patys, tačiau „naujuoliai“ lipa jiems ant kulnų.

„Blue Lotus Indian & Thai Restaurant”.

Te neįsižeidžia kiti indiško maisto gamintojai – daug daug laiko valgau iš čia. Tinka ir šventei, ir viengungiškai vakarienei, esu ir į pikniką išsivedusi. Panyras špinatų padaže, aviena Panaeng, Tikka Masala, žinoma, Naan duonelės ir dar daug jų patiekalų išragauta. Siunčiu geriausius linkėjimus.

 

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/maistas/naujiena/vieta/restoranas-atvyksta-i-namus-ka-isileisti-ir-ka-valgyti-1048-1460018