Specialus Pasiūlymas!
Norisi skaniai, greit ir nesukti galvos tarp daugybės patiekalų? Šis pasiūlymas kaip tik jums! Užsisakykite mūsų išrinktą komplektą pigiau! Užsisakyti galite čia: https://wolt.com/
Pavasarį pasitinkame su gardžiomis NAUJIENOMIS!
Džiugių ir saulėtų skonių ant jūsų Vakarienės stalo! Mėgaukitės Blue Lotus maistu skaniai ir be rūpesčių! Atbudimo dienos proga startuojame su Pavasario naujienomis: - Aviena Rara Gosht maltos avienos, juodojo kardamono, cinamono, kumino ir imbiero troškinyje; - Pievagrybiai tirštame špinatų padaže; - Missi Roti - avinžirnių paplotėlis (be gliuteno, vegan) - Mango Phirni indiškas ryžių pudingas su kardamonais ir riešutais Skanaus!
Gurmaniškas Velykų stalas tiesiai iš Vilniaus restoranų
Velykas pasitikite pailsėję ir geros nuotaikos, o šventinį meniu susidarykite iš mėgstamų restoranų pasiūlymų. Vilniaus restoranų šefai pasirūpins, kad jūsų stalui nieko netrūktų. Moderni virtuvė Šiais metais per Velykas nereikės sukti galvos dėl įmantrių receptų, jaudintis, ar pavyks šis naujas gurmaniškas patiekalas. Vilniaus restoranai padengs jūsų Velykų stalą per kelias minutes. Restoranas „Blue Lotus“ Pasiūlymai Velykoms Rinkinys Nr. 1 Užkandžiai Traškios krevetės sojų pipirų padaže Spring
Atrask augalinę ir veganišką mitybą kartu su „Eat Out Vilnius“
Vis labiau populiarėja augalinė mityba: vieni propaguoja augalingą pirmadienį, kiti skatina jungtis prie veganiško sausio (veganuary). Nors reikia pabrėžti, kad veganiška ir augalinė mityba – ne tas pats. Veganiškasis būdas reiškia gyvulinės kilmės produktų atsisakymą ne tik maiste, bet ir gyvenime. Na o štai augalinė mityba tam pritaria, bet labiau koncentruojasi į sveiką, subalansuotą maistą. Tai reiškia, kad 90–100 proc.
Restoranas atvyksta į namus – ką įsileisti ir ką valgyti?
Iki pandemijos maisto užsisakymas į namus man buvo lyg poilsis nuo nuolatinio „gyvenimo“ restoranuose. Labai mėgstu gerą šefų ir virtuvės darbą, kuriuo, kai tik būdavo proga, norėdavosi pasimėgauti po įtemptų darbų. Dabar viskas apsivertė – užsakymas į namus tapo didžiule švente, galimybe namuose įsirengti restoraną. Atsivėrė nauja galimybė lovoje mėgautis vėlyvaisiais savaitgalio pusryčiais. Nebūtinai savaitgalį, kartais net ir pirmadienį. Esu
Užkalnis pripažino: mano kūryba yra paveikta Indijos maisto
Sostinės Totorių gatvėje nieko ypač gero nebūna, geriausiu atveju, vidutiniški restoranai. Lyg ir pats miesto centras, tačiau kulinarine prasme – provincija.
“Blue lotus” – tradicijos ir autentiškumas kuriant kulinarijos meną
Restoranas Vilniuje "Blue lotus" - tai lašelis Indijos ir Tailando derinio Vilniaus senamiestyje. Egzotiškai kvepiantys patiekalai ir aukščiausia jų kokybė bei autentiškumas - toks yra restoranas "Blue lotus".
Susipažinkite su mūsų maisto kultūra!
Susipažinkite su mūsų mylimais Virtuvės Šefais, kurie kilę iš Indijos bei Nepalo ir džiaugiasi galėdami dalintis savo virtuvės tradicijomis su JUMIS!
Indo pomėgis Lietuvoje virto verslu
Bankininkas, verslininkas Pradeepas Gupta (59), atvykęs į Vilnių, pasigedo Indijos ir Tailando virtuvių – jų rado vos kelias. Tad nusprendė pats čia atvežti rytietiškų kvapų ir skonio. Įkūrė indų ir tailandiečių restoraną „Blue Lotus“. Nišinis verslas nelengvai, bet prisibeldė į lietuvių širdis ir subūrė savo klientų ratą.