Susipažinkite su mūsų maisto kultūra!

Susipažinkite su mūsų mylimais Virtuvės Šefais, kurie kilę iš Indijos bei Nepalo ir džiaugiasi galėdami dalintis savo virtuvės tradicijomis su JUMIS!

Kiekvienas patiekalas sukurtas pasitelkiant senąsias tradicijas bei autentiškus prieskonius ir gaminimo procesus: dalis patiekalų kepama Tandyro krosnyje, kuri išsaugo kepamos mėsos, jūros gėrybių ar indiškų sūrių minkštumą, o išorė išlieka švelniai apskrudusi, malonaus dūmo kvapo! Taip taip, joje gimsta ir legendiniai paplotėliai Nanai! Tandyro virtuozas Anoop prieš kurdamas krosnį pasimeldžia. Ir tai matyt yra tas slaptas ingredientas, kuris daro maistą išskirtiniu ir paliečia širdį. auGalingų linkėjimų turime ir veganams – nuo tofu, daržovių iki Dal troškinių, apsuptų indiškų ar tajų prieskonių glėby!

Širdingai linkime Jums malonių pojūčių prisiliečiant prie seniausio tolimųjų kraštų maisto paveldo ir pajusti neregėtos Azijos skonių platybes bei Indišką dvasią!