Restoranas atvyksta į namus – ką įsileisti ir ką valgyti?
Iki pandemijos maisto užsisakymas į namus man buvo lyg poilsis nuo nuolatinio „gyvenimo“ restoranuose. Labai mėgstu gerą šefų ir virtuvės darbą, kuriuo, kai tik būdavo proga, norėdavosi pasimėgauti po įtemptų darbų. Dabar viskas apsivertė – užsakymas į namus tapo didžiule švente, galimybe namuose įsirengti restoraną. Atsivėrė nauja galimybė lovoje mėgautis vėlyvaisiais savaitgalio pusryčiais. Nebūtinai savaitgalį, kartais net ir pirmadienį. Esu
Užkalnis pripažino: mano kūryba yra paveikta Indijos maisto
Sostinės Totorių gatvėje nieko ypač gero nebūna, geriausiu atveju, vidutiniški restoranai. Lyg ir pats miesto centras, tačiau kulinarine prasme – provincija.
“Blue lotus” – tradicijos ir autentiškumas kuriant kulinarijos meną
Restoranas Vilniuje "Blue lotus" - tai lašelis Indijos ir Tailando derinio Vilniaus senamiestyje. Egzotiškai kvepiantys patiekalai ir aukščiausia jų kokybė bei autentiškumas - toks yra restoranas "Blue lotus".
Susipažinkite su mūsų maisto kultūra!
Susipažinkite su mūsų mylimais Virtuvės Šefais, kurie kilę iš Indijos bei Nepalo ir džiaugiasi galėdami dalintis savo virtuvės tradicijomis su JUMIS!
Indo pomėgis Lietuvoje virto verslu
Bankininkas, verslininkas Pradeepas Gupta (59), atvykęs į Vilnių, pasigedo Indijos ir Tailando virtuvių – jų rado vos kelias. Tad nusprendė pats čia atvežti rytietiškų kvapų ir skonio. Įkūrė indų ir tailandiečių restoraną „Blue Lotus“. Nišinis verslas nelengvai, bet prisibeldė į lietuvių širdis ir subūrė savo klientų ratą.