Mes ruošiame maistą aistringai ir su meile. Tai slaptas ingredientas, dėl kurio visi mūsų valgiai būna geresni ir stebuklingesni. Geriausia Indiška virtuvė Nuo skanaus maisto iki nuostabių kokteilių - „Blue Lotus“ pasiūlymai maloniai nustebins jūsų skonio receptorius. Egzotiniai Gėrimai the most delicious flavor combos Eksperimentai virtuvėje ir dėmesys meistriškumui yra viena iš pagrindinių varomųjų jėgų gaminant autentišką maistą. Burnoje tirpstantis Autentiškas maistas

Apie mus

Blue Lotus restoranas bene vienintelė vieta Vilniuje talpinanti po vienu stogu Tailando ir Indijos virtuves. Indiškuose patiekaluose naudojama labai daug prieskonių, o tajų virtuvė išsiskiria kokosų pieno ir riešutų gausa.

Maistas - nuostabus. Kai valgai, jautiesi kaip La troškiny - skoniai sproginėja ne tik burnoje, bet ir galvoje.. Visko daug ir viskas dera tarpusavyje. Patiko, kad aštrūs patiekalai yra tikrai aštrūs ir viskas skanu. Aptarnavimas puikus - atidus ir draugiškas. Jauki vieta. Tikrai sugrįšim!

Renata Ratkevičienė

Buvo labai gerai: tiek erdvės restorane senamiestyje dar nesu mačiusi! Paprasta, skoninga, jauku, bet tuo pačiu ir prabangu. Viskas labai su saiku. Aptarnavimas labai malonus, matosi, kad visos darbuotojos labai dėmesingos, kantrios, malonios. O dabar apie svarbiausia: kokosinė sriuba su vištiena buvo tokia, kokią aš ją atsimenu iš vaikystės tiesiog tobula, kiekvienas kąsnis pasakiškas. Visa kita irgi buvo skanumėlis - sprogti galima!

Agnė Šimkūnaitė

Turbūt geriausias indiškas maistas, kurį esi ragavusi Baltijos šalyse! Puikus aptarnavimas.

Agija Kola - Kanča

Nauji patiekalai

MANGO VIŠTIENA
11.70 EUR

Tandyre kepta vištienos filė mangų ir anakardžių padaže

Tailandietiska Zuviene
6.50 EUR

Sriuba su lašiša, midijomis ir apelsinų sultimis

INDIŠKI PYRAGĖLIAI „SAMOSA“
5.50 EUR

Gruzdinti pyragėliai su bulvių, žirnelių ir anakardžių įdaru

Mūsų populiarūs patiekalai

Indian

TANDYRO RINKINYS
13.50 EUR

Karališkosios krevetės, vištienos, avienos, lašišų filė gabaliukai, marinuoti jogurte su prieskoniais

VIŠTIENOS TIKOS „MASALA“
11,00 EUR

Tandyre kepta vištienos filė daržovių padaže

AVIENA „ROGAN JOSH“ JOGURTO, SVOGŪNŲ, IMBIERŲ IR KARDAMONŲ PADAŽE
14.50 EUR
PANYRAS / TOFU „METHI“ OŽRAGĖS, ČESNAKŲ IR POMIDORŲ PADAŽE
8.80 EUR

Creamy saffron, sauce Vierge

DARŽOVIŲ „KOFTA“
8.20 EUR

Daržovių kukuliai pomidorų, imbierų ir grietinėlės padaže

Thai

KOKOSŲ PIENO SRIUBA „TOM YUM KHA“ SU TOFU / VIŠTIENA / JŪRŲ GĖRYBĖMIS / KARALIŠKOSIOMIS KREVETĖMIS
6,20 EUR / 6,20 EUR / 7,00 EUR / 7,50 EUR
ANT GROTELIŲ KEPTA ANTIENA TAMARINDŲ PADAŽE
14.50 EUR
LAŠIŠA „KAENG KIEW“ ŽALIOJO KARIO PADAŽE
13.50 EUR
DARŽOVIŲ RINKINYS ŽEMĖS RIEŠUTŲ PADAŽE
8.50 EUR
STIKLINIAI LAKŠTINIAI „PHAD PAK“
6.80 EUR

Pupelių lakštiniai su kiaušiniais, žemės riešutais ir daržovėmis

Staliukų rezervacija






    Laurent Fine dining,
    107 Duncan Avenue, New York
    914-309-7030,
    Open: 09:00 am – 01:00 pm