Image Alt
Blue Lotus
Tinklaraštis Gurmaniškas Velykų stalas tiesiai iš Vilniaus restoranų

Gurmaniškas Velykų stalas tiesiai iš Vilniaus restoranų

Velykas pasitikite pailsėję ir geros nuotaikos, o šventinį meniu susidarykite iš mėgstamų restoranų pasiūlymų. Vilniaus restoranų šefai pasirūpins, kad jūsų stalui nieko netrūktų.

Moderni virtuvė

Šiais metais per Velykas nereikės sukti galvos dėl įmantrių receptų, jaudintis, ar pavyks šis naujas gurmaniškas patiekalas. Vilniaus restoranai padengs jūsų Velykų stalą per kelias minutes.

Restoranas „Blue Lotus“
Pasiūlymai Velykoms
Rinkinys Nr. 1

Užkandžiai

  • Traškios krevetės sojų pipirų padaže
  • Spring rolls suktinukai su daržovėmis

Pagrindiniai patiekalai

  • Lašiša „Chu chee“ tirštame kokosų padaže
  • Panyras „Methi“ ožragės, česnakų ir pomidorų padaže
  • Ant grotelių kepta Antiena Tamarindų padaže
  • Panyro Naanas su indiško sūrio įdaru (2 vnt.)

Rinkinio kaina: 54,80 Eur (3-4 asmenims)

Rinkinys Nr. 2

Užkandžiai

  • Traški vištiena su medumi ir sezamų sėklomis
  • Avinžirnių miltuose apkepti svogūnų „Bhaji“

Pagrindiniai patiekalai

  • Aviena „Panaeng“ žemės riešutų padaže
  • Tandūro krosnyje kepta Sviestinė Vištiena
  • Traški kiauliena su sezamų sėklomis
  • Česnakinė duonelė Naan (2 vnt.)

Rinkinio kaina: 52 Eur (3-4 asmenims)

Veganiškas rinkinys

Užkandžiai

  • Traškus baklažanas sojų ir sezamų padaže
  • Avinžirnių miltuose apkeptų daržovių rinkinys „Pakoras“

Pagrindiniai patiekalai

  • Tofu tirštame špinatų padaže
  • Daržovių rinkinys su žemės riešutų padažu
  • Stikliniai lakštiniai „Phad Pak“
  • Ekologiška visų grūdo duona „Lachha Paratha“ (2 vnt.)

Rinkinio kaina: 42,50 Eur (3-4 asmenims)

Užsakymai priimami+37062627196

 

Daugiau skaitykite: https://www.govilnius.lt/gurmaniskas-velyku-stalas/moderni-virtuve

Post a Comment

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm